Nagyvilág

Trump szerint minden rendben van a fejével, mert meg tudott jegyezni öt szót sorrendben

Donald Trump szerint nehéz volt az a kognitív teszt, amit nemrégiben végzett el, példaként pedig azt a feladatot említette, amikor meg kellett jegyeznie és vissza kellett mondania sorrendben öt szót, írja a Guardian.

Személy, nő, férfi, kamera, tv

– sorolta a szavakat az Amerikai Egyesült Államok elnöke a Fox Newsnak adott interjújában, hozzátéve, hogy plusz pont járt érte, ha nem tévesztett a sorrenden, ami számára egyszerű feladat volt.

Azt mondják, hogy senkinek nem sikerül a sorrendet eltalálni, tulajdonképpen nem könnyű. De nekem az volt. Pedig ez nem egyszerű kérdés

– értékelte saját teljesítményét.

Trump egy éve kérdezte meg Ronny Jacksont, a Fehér Ház orvosát, hogy van-e valamilyen kognitív teszt, amit elvégezhetne, hogy válaszoljon a kritikusainak.

Elmesélte, hogy a szavakra a teszt során később is visszatértek, akkor megint el kellett ismételnie azokat.

És akkor mondtam, személy, nő, férfi, kamera, tv. Azt felelték, ez csodálatos, hogyan csinálom? Úgy, hogy elég jó a memóriám. A kognitív képességeim rendben vannak

– magyarázta nagy büszkén.

Trump ezt követően azt javasolta Joe Bidennek, a demokraták elnökjelöltjének, hogy próbálja ki a tesztet, de nem fog sikerülni neki.

Donald Trump épp most veri meg önmagát
A közvélemény-kutatások, a történelem, és kihívója, Joe Biden kiváló manőverezése is azt jelzik, hogy Trump súlyos vereség elé néz idén novemberben az amerikai választáson.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik