Nagyvilág

Undorító módon próbálták „felszedni” a 23 éves lányt

Hallottatok már a halott nagypapás trükkről?

A brit Mirror ír annak a fiatal lánynak a negatív tapasztalatairól, akit nem mindennapi szöveggel próbáltak meghódítani. Rachel Brogant már sok módszerrel próbálták elcsábítani, de egy férfi túlment egy határon, amikor a véletlen elküldött halott rokonos módszerrel akart szimpátiát kelteni.

Brogan a Facebookon kapott egy üzenetet, amelyben azt írták neki, hogy

Helló, hallottál már a nagyapámról?

A 23 éves lány nem értette a dolgot, mivel egy idegen férfi írt neki. Az ismeretlen ezután azt írta, hogy ne haragudjon, véletlen rossz helyre küldte az üzenetet, nem neki akarta. A férfi úgy magyarázkodott, hogy egy másik ismerősének akart írni, de végül neki ment el az üzenet, majd így folytatta:

Kicsit meg vagyok zavarodva, amióta meghalt a nagyapám, ne haragudj.

Szörnyű dolog, ha meghal egy közeli hozzátartozónk és nem is kizárt, hogy az udvarló rossz időszakon van túl, de ami azután jött, nem épp erről a szituációról árulkodik.

Egyébként gyönyörű vagy, van barátod?

Folytatta volna a beszélgetést, de erre már nem kapott választ. Brogan a Twitteren osztotta meg a bizarr próbálkozást, amire a legtöbben elítélően reagáltak.

Sokan megjegyezték, hogy elképzelhető, hogy csak egy elkeseredett kísérlet volt, de az biztos, hogy nem igazán jött be a dolog.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik