Nagyvilág

Hetek óta keresték a négy gyermekével eltűnt amerikai nőt, véletlenül derült ki a tragédia

Levi Strickland bogyókat gyűjtött Georgia-ban vasárnap este, amikor egy robbanásszerű hangra lett figyelmes. Elindult a hang irányába, ami egy balesetet szenvedett autóhoz és leírhatalan bűzhöz vezetett — írta meg a CNN.

Strickland megkérdezte az autó vezetőjét, hogy jól van-e. A szemtanú szerint borzalmas bűzt érzett, amelyhez hasonlóval sohasem találkozott.

A hatóságok szerint a szag a hetekkel ezelőtt négy gyermekével eltűnt Casei Jones bomlásnak indult holttestéből származott, amely a balesetet szenvedett autó rakterében volt. Az anyát, illetve a 10 éves Cameront, 5 éves Prestont, a kétéves Mercallit és az egyéves Ayanát utoljára hat héttel ezelőtt látták a floridai Ocala közelében. A gyerekek holttesteit nem messze a baleset helyszínétől, egy erdős területen elásva találták meg.

Az öt személy meggyilkolásával  az autót vezető Michael Wayne Jones Jr.-t, az édesanya férjét gyanúsítják. Amikor a rendőrök a helyszínre érkeztek, azt mondta a rendőröknek, hogy érdemes lenne megbilincselniük, mert egy holttest van az autója csomagtartójában.

Kiemelt kép: CNN

Ajánlott videó

Olvasói sztorik