Nagyvilág

Kivégeztek egy román férfit Costa Ricában

Maffiózókat idéző módon, az utcán lőtték agyon őt és barátnőjét.

A Maszol.ro szerint kocsijában végeztek a 38 éves román férfival és 25 éves barátnőjével, egy helyi modellel. Mindketten meghaltak a helyszínen. A gyilkosságot egy térfigyelő kamera rögzítette. A felvételen látszik, hogy Alajuelita forgalmas sugárútján a jelzőlámpánál várakozó autó mellé áll egy motor, a rajta ülő két férfi pedig tüzet nyit.

#UH Alajuelita Informada – Así fue como asesinaron al Rumano y a la joven modelo Costarricense esta tarde frente a la Municipalidad de Alajuelita.Dos sujetos motorizados fueron quienes dieron fin a la vida de la joven de 25 años y al hombre de 38 años quien en el pasado fue investigado por varios delitos.#AlajuelitaInformada #Comparte

Közzétette: Alajuelita informada. – 2019. szeptember 10., kedd

A Costa Rica-i sajtó szerint a gyilkosság megrendelésre történt. A  rendőrség még nem akadt a gyilkosok nyomára. A lelőtt román férfiról alvilági figuraként írtak, korábban meggyűlt a baja a törvénnyel. 2001-ben letartóztatták, amikor a Juan Santamaria-i repülőtéren boros üvegekben húsz kiló kokaint próbált becsempészni a közép-amerikai országba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik