Nagyvilág

Hazakísérték a részeg nyugdíjas nőt a rendőrök, majd marihuána-ültetvényre bukkantak a padláson

És utána még majdnem a rendőrség kért elnézést, amiért le kellett foglalniuk a készletet.

Az angliai Newcastle rendőrsége letartóztatott egy nyugdíjas párt, miután egészen véletlenül egy marihuána-ültetvényre bukkantak a házukban – jelentette a helyi sajtó.

A rendőrök azután találtak rá a növényekre, hogy hazakísértek egy 65 éves nőt, aki annyira részeg volt, nem volt biztos, hogy egyedül épségben haza tud majd jutni.

A bejelentésre kiérkező rendőrök az utcán találták meg a nőt, akit elkísértek otthonába, majd segítettek neki kinyitni a bejárati ajtót. A beszámolók szerint amit beléptek a lakásba, a rendőrök megérezték a marihuána illatát, majd meg is találták a padláson annak forrását. Egy 54 tőből álló ültetvényt.

A rendőrök letartóztatták a 65 éves nőt, és egy 69 éves férfit, aki szintén ott élt. A lefoglalt marihuánát pedig megsemmisítik.

A rendőrség közben szinte már elnézést kért, amiért le kellett foglalniuk a növényeket, és le kellett tartóztatniuk a párt.

Az esettel kapcsolatban nyilatkozó rendőrnyomozó kijelentette:

Tudjuk, hogy nincs egyetértés a cannabis-termesztés kérdésében, és abban, a rendőrségnek mennyire kellene komolyan vennie az ilyen eseteket, de tény, hogy illegális kábítószernek számít. Attól függetlenül, hogy emberek mit gondolnak a marihuána társadalomra gyakorolt hatásáról, lefoglalunk és megsemmisítünk minden ültetvényt, amit szolgálat közben megtalálunk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik