Nagyvilág

Bementek füvezni egy elhagyatott texasi házba, majd ott egy tigrist találtak

Először azt hitték, csak hallucinálnak. Bejelentették, de a rendőrök is azt hitték, csak hallucinálnak. De kiderült, tényleg ott volt.

Egy kis ketrecben zárt hím tigrist találtak a texasi hatóságok egy elhagyatott házban, Houston városában – jelentette a helyi sajtó. A nagymacskára egy férfi bukkant, aki azért ment be az épületben, hogy ott másokkal marihuánát szívjon. Ott azonban egy ketrecbe zárt tigrist talált.

Közzétette: BARC – 2019. február 12., kedd

A férfi a beszámolók szerint először azt hitte, csak hallucinálja a tigrist, annyira meglepő látvány volt. Végül azonban jelentették az esetet a hatóságoknak. Akiknek szintén az volt az első kérdésük, hogy biztosan nem csak hallucináltak-e.

Kikérdeztük őket, hogy biztosan nem csak a drog hatása alatt álltak, és hogy tényleg láttak-e egy tigrist

mondta el a KTRK televíziónak a houstoni rendőrség egyik tagja.

Közzétette: BARC – 2019. február 12., kedd

A jól táplált ragadozó egy kis ketrecben volt, ami mindössze egy csavarhúzóval és egy műanyag szíjjal volt bezárva. Helyi tisztségviselők elmondása szerint a tigris könnyedén ki tudta volna nyitni a ketrecet, és nagymacska “ámokfutást rendezhetett volna”.

Közzétette: BARC – 2019. február 12., kedd

A Tyson névre keresztelt állatot a BARC állatvédelmi szervezet szállította el a házból. A tigris a hátralévő életét egy több mint 500 hektáros ranchon töltheti el. A Cleveland Amory Black Beauty Ranch-on, ahol 800 állat, köztük két másik tigris is él, megfelelő ellátást kap majd élete végéig – közölte a Click2Houston oldallal a Humane Society állatvédelmi szervezet.

Közzétette: BARC – 2019. február 12., kedd

A hatóságok még keresik, hogy kié volt a tigrist, amit a helyi törvények szerint tilos Houston városban tartani.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik