Belföld

10 éves kislány volt a dorogi cukrosbácsi áldozata

A férfi barátja gyermekét megrontotta, egy 7 és egy 6 éves kislány előtt önkielégítést végzett. Nem jogerősen 9 évet kapott.

A férfi régóta ismerte a 10 éves kislány édesanyját, barátok voltak,  az asszony rendszeresen rábízta gyermekét. 2016 tavaszától 2017 májusáig havonta találkozott a gyermekkel. Strandra mentek, ételt-italt vett neki, alkalmanként a kislány nála is töltötte az éjszakát.

Ebben az időszakban a férfi ötször fajtalankodott a kislánnyal, amiről felvételt is készített.

A férfi 2017. június 19-én észrevett egy Esztergom-kertvárosi lakótelepen szülői felügyelet nélkül játszó 7 és 6 éves kislányokat. Őket gumicukorral elcsalta, autójával egy fás, bokros területre vitte, ahol szeméremsértő módon mutogatta magát, önkielégítést végzett.

A rendőrség szerint június 27-én ismét leszólított két gyermeket, de a lányok megijedtek és elszaladtak. A rendőrök másnap fogták el.

Korábban az ügyészség azt írta, 13 évig terjedő szabadságvesztés is kiszabható ezért. Most az Esztergomi Járásbíróság a férfit kilenc év börtönre ítélte és nyolc évre eltiltotta a közügyektől. Az ítéletet az ügyész tudomásul vette, a vádlott és védője enyhítésért fellebbezett, így az nem jogerős. A büntetőeljárás a Tatabányai Törvényszéken folytatódik. A bíróság a vádlott letartóztatását fenntartotta.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik