Nagyvilág

Videóra vette egy texasi, ahogy megerőszakol egy 3 hónapos kisbabát

A felvételeket évekkel később találta meg főbérlője a férfi a laptopján.

Négyszeres életfogytig tartó börtönbüntetésre ítéltek Texasban egy 38 éves férfit, aki megerőszakolt egy három hónapos kislányt, és azt videóra is vette – jelentette a helyi sajtó. David Vincent Akinst az előző héten találta bűnösnek négyrendbeli, gyermek ellen elkövetett súlyos szexuális bántalmazás vádjában az esküdtszék. Akinst a bírós döntése értelmében nem lehet idő előtt feltételesen szabadlábra helyezni.

A férfit még 2016-ben tartóztatták le a helyi hatóságok, főbérlője feljelentése után, aki gyerekpornót talált Akins laptopján. A nyomozók a felvételek elemzése során megállapították, ahogy a videókat és fényképeket nem az internetről töltötte le, hanem saját maga készítette.

Áldozata a családtagja volt, de az esetről szóló beszámolókban az nem szerepelt, hogy pontosan milyen rokoni kapcsolatban álltak. A felvételek 2013-ban készültek. Az áldozat 3 éves volt, amikor a férfit letartóztatták.

A helyi sajtóban megjelent beszámolók szerint Akins már 14 éves fiatalkorúak börtönébe került, mert megerőszakolta 5 éves húgát. Az is kiderült, hogy másik húgát is szexuálisan bántalmazta, amikor a kislány 3 éves volt. A mostani tárgyaláson öt korábbi áldozata is tanúskodott ellene.

Akins a The Courier című lap beszámolója szerint az ítélethozatal után megköszönte a bírónak és az ügyésznek, hogy fair pert folytattak le ellene. És egyben elnézést kért a bíróságtól és az esküdtektől, amiért végig kellett nézniük a kisbaba megerőszakolásáról készült videót, amit bizonyítékként szerepelt a tárgyaláson.

(Kiemelt fénykép: David Vincent Akins, a letartóztatásakor. Fotó:MCSO)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik