Nagyvilág

Elvált feleségétől, mert a nő évente csak egyszer fürdött

A tajvani férfinak elege lett neje tisztálkodási szokásaiból, ami miatt évente csak egyszer szeretkeztek.

Egy tajvani bíróság csütörtökön engedélyezte a válást egy tajpeji férfinak, aki azt állította „pszichológiai kínzásnak” tette ki felesége azzal, hogy évente csak egyszer volt hajlandó fürödni – jelentette a helyi sajtó. A meg nem nevezett férfi elmondása szerint emellett neje a fogát és a haját sem mosta rendszeresen.

A Lin nevű nő a férfi elmondása szerint soha nem volt valami higiénikus, de amikor megismerkedtek, még legalább hetente egyszer hajlandó volt lezuhanyozni. A házasságkötés után azonban egyre ritkábban és ritkábban fürdött le, míg el nem jutottak odáig, hogy évente csak egyszer volt hajlandó lemosni a testét.

A nő a beszámolók szerint addigra annyira koszos volt, hogy hat órába telt, mire tisztára mosta a testét, és olyan sok piszok jött le róla, hogy eldugította a lefolyót. Nem meglepő módon a nő tisztálkodási szokásai a pár szexuális életére is rossz hatással voltak. A férfi elmondása szerint évente csak egyszer szeretkeztek, és emiatt több mint 10 évig tartó házasságuk alatt gyerekük sem született.

A házasságban azonban még ezen felül is akadtak gondok. A férfi állítása szerint neje nem volt hajlandó dolgozni sem, és őt is rákényszerítette arra, hogy adja fel állását, és inkább a nő beteg apjának ápolásában segítsen. A pár a nő anyjának könyöradományiból tartotta fent magát.

A férfi 2015-ben megelégelte a munkanélküliséget, elköltözött nejétől egy másik városba, ahol sikerült is állást találnia. Állítása szerint alig egy hónapja dolgozott új munkahelyén, amikor megjelent ott felesége, követelve, hogy azonnal mondjon fel, és költözzön vissza hozzá. A férfi ehelyett inkább beadta a válókeresetet.

Az ügyében döntő bíróság végül megalapozottnak látta a válás okait, és engedélyezte a házasság megszakítását. Az ítélet ellen a nő még fellebbezhet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik