Nagyvilág

Harapott péniszű bűnözőt köröznek Dél-Afrikában

Megharapta egy férfi nemi szervét egy terhes nő Dél-Afrikában, miután az illető a gyermekei előtt próbálta őt megerőszakolni. Az esetről az ország összes kórházát értesítették és készenléti állapotot hirdettek, írja a BBC.

A nőre azt követően támadták rá, hogy ötéves gyermekével beszállt két ismeretlen férfi kocsijába, akik felajánlották neki, hogy elviszik őket egy klinikához. Ehelyett egy bozótoshoz vezettek, ahol megpróbálták megerőszakolni, de az áldozat ráharapott egyikük péniszére, közölte a rendőrség.

Mivel az elkövetők elmenekültek, most abban reménykednek, hogy a fájdalmas ponton szerzett sérüléssel kórházba megy, így beazonosíthatják és bíróság elé állíthatják.

Mpumalanga tartomány rendőrsége figyelmeztetést adott ki minden egészségügyi intézménynek, mondván ha sérült nemi szervű férfit látnak el, azonnal értesítsék a hatóságokat.

A férfiak egy fehér Toyota Tazz típusú autóval voltak, az eset White River városánál történt. A három hónapos terhes nőt megfenyegették, hogy ne merjen sikítozni.

A szexuális erőszak elég komoly probléma Dél-Afrikában. Az Africa Check szerint az elmúlt évben több mint 109 esetet regisztráltak naponta, tavaly összesen 39 828 ilyen incidens volt.

Kiemelt kép: Europress/AFP/ Gulshan Khan

Ajánlott videó

Olvasói sztorik