Nagyvilág

Az utolsó pillanatban ugrott le egy kínai nő az áradásban elsodort hídról – videó

A partról vették videó, ahogy az életéért szalad.

Másodperceken múlt egy nő élete, akinek az utolsó pillanatban sikerült a partra ugrania egy hídról, mielőtt az építményt elsodorta az áradás – jelentette a helyi sajtó. A hétfőn történt esetet a partról vette videóra egy nézelődő, a Kuanghszi-Csuang Autonóm Területen található Lishui falunál.

A felvételen látni, hogy a híd már kezd eltávolodni a partról, amikor az életéért szaladó nő egy nagy lépéssel a szárazföldre lép. Majd a hidat elsodorja a megáradt folyó.

A helyi önkormányzat egyik tagja a helyi sajtónak elmondta: a híd ideiglenes építmény volt, amit július 1-én építettek fel, miután az előzőt egy áradás magával ragadta.

A területen napokon át tartó heves esőzések voltak, amik halálos áldozatokat is követeltek. A Xinhua kínai állami hírügynökség közlése szerint hat ember meghalt, heten pedig eltűntek, miután földcsuszamlások 58 házat temettek el. Emelett háromezer hektárnyi termés ment tönkre. A gazdasági kár a becslések szerint majdnem eléri a 300 millió jüant (nagyjából 11,6 milliárd forint).

Ajánlott videó

Olvasói sztorik