Nagyvilág

„Azt akarom, hogy élj, és szenvedj”, mondta feleségének, miután megölte ikerlányaikat

Az amerikai férfi egy-egy lövéssel gyilkolta meg a két 16 éves lányt, majd feleségét lábon lőtte, mielőtt végzett saját magával.

„Azt akarom, hogy maradj életben, és úgy szenvedj, mint én.” Ezt mondta feleségének egy Illinois államban élő férfi, miután megölte 16 éves ikerlányaikat, nejét pedig lábon lőtte – jelentette a helyi sajtó. A 48 éves Randall Coffland ezután saját magával is végzett.

A helyi hatóságok a héten hozták nyilvánosságra a 911-es segélyhívóra érkezett telefonhívást, amiben Coffland bevallotta, hogy megölte két lányát. „Most lőttem le és öltem meg a gyerekeimet, meglőttem a feleségem, és most agyonlövöm magamat” – hallható a felvételen. Ezután hallani, hogy közli feleségével: „Azt akarom, hogy maradj életben, és úgy szenvedj, mint én.”

A gyilkosságok pénteken történtek az Illinois állambeli St Charles városában. A kiérkező rendőrök az egyik lány holttestét egy kanapén, a másikét pedig a közös hálószobájukban találták meg. Mindkettőjük egy-egy fejlövéssel ölte meg apjuk, akinek a halálát szintén a fején szenvedett lőtt sérülés okozta a hétfőn nyilvánosságra hozott boncolási jegyzőkönyv szerint.

A férfi a feleségét csak lábon lőtte, hogy túlélje az esetet, és egész életében szenvedjen – közölte a helyi rendőrség. A házaspár a beszámolók szerint válófélben volt, és hónapok óta külön éltek. A lányok, Tiffany és Brittany Coffland apjukkal maradtak, abban a lakásban, ahol holtan találták őket. A hatóságok egyelőre nem tudják, hogy mi vezetett a gyilkosságokhoz.

A 46 éves Anjum Coffland a hatóságok közlése szerint stabil állapotban fekszik egy helyi kórházban. A nőt szintén egy lövés érte, a lövedék mindkét lábát megsebesítette.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik