Nagyvilág

Lefejezte az anyját egy 18 éves fiú

Maga hívta a rendőröket hétfőn kora délután a 18 éves Oliver Mauricio Funes Machada miután lefejezte az édesanyját, az észak-karolinai Franklin megyében.

A család háza egy csendes, erdőszéli kertvárosban áll. Amikor meghallotta a szirénázó rendőrautók közeledését, a fiú kilépett a bejárati ajtón. Az egyik kezében a hajánál fogva anyja fejét tartotta, a másikban egy hatalmas henteskést. A kamasz minden ellenállás nélkül megadta magát a rendőröknek, és hagyta, hogy őrizetbe vegyék.

A helyszínelők a házban megtalálták a 35 éves Yesenia Funez Beatriz Machado holttestét. Két fiatal lány is volt odabent, mindketten teljesen sértetlenek, egy negyedik gyermek pedig iskolában volt a gyilkosság idején.

„Nem tudom megmondani, hány szúrás és vágás borította a testet, a vizsgálat még nem tart ott” – mondta Kent Winstead sheriff a helyszínen egy riporternek, és hozzátette, nem nyugszanak addig, amíg nem tisztázzák az ügy minden egyes mozzanatát.

A helyszínelés még javában tartott, amikor hazaért az áldozat férje. A férfi összeomlott, amikor a rendőrök elmondták neki, hogy mi történt az otthonában.

(via abc11)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik