Nagyvilág

Csecsemőket találtak egy autóban, a drogtúladagolástól kiütött szüleik mellett

A kétévesnél fiatalabb gyerekek a hátsó ülésen ültek a drogokkal teli autóban, amikor egy floridai benzinkútnál rájuk találtak.

Gyermekveszélyeztetés vádjával indítottak eljárást a floridai hatóságok egy házaspár ellen, akiket csütörtök reggel találtak meg drogtúladagolástól elájulva autójukban, amiben ott volt egy öthónapos, valamint egy 18 hónapos gyerek is. A helyi sajtóban megjelent hírek szerint a kislányok a hátsó ülésen lévő gyerekülésekbe voltak rögzítve.

A Sarasota város egyik benzinkútján, járó motorral álló autó a beszámoló szerint teli volt különféle kábítószerekkel, és még egy droggal teli fecskendőt is találtak babytápszerek mellett a jármű padlóján. A 36 éves William Ballard a vezetőülésben ült, a 32 éves Delaney Crissingerre pedig az anyósülésen volt elájulva, kezében egy metamfetamint tartalmazó zacskóval.

A rendőrök az autó átkutatása közben még több metamfetamint, heroint valamint a heroinnál százszor halálosabb fentanylt találtak. Emellett egy mérleg, zacskók és egy drogozásra használt kanál is volt a járműben. Egy helyi rendőr az ABC13-nak nyilatkozva elmondta: egyre több hasonló esettel találkoznak. „A kábítószer olyan fontos számukra, hogy még saját gyerekeiket is elhanyagolják miatta” – mondta el a televíziónak Joe Giasone hadnagy.

Ballard a beszámolók szerint azt mondta a rendőröknek, hogy nemrég elvesztette az állását, és kábítószerek árulásából keresett pénzt. Emellett elismerte, hogy metamfetamint használt, mielőtt a benzinkútra ment, ahol megtalálták őket.

A két gyereket rokonoknál helyezték el.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik