Nagyvilág

Megölte szeretőjét, majd levágta péniszét, hogy megegye

A New York-i rendőrség letartóztatott egy 32 éves férfit, aki a hatóságok közlése szerint brutálisan megölte 68 éves szeretőjét, majd egy borotvapengével levágta péniszét, hogy megegye – jelentette a helyi sajtó. Jerry Pagant vasárnap tartóztatták le, és hirtelen felindulásból elkövetett emberölés vádjával indítottak eljárást ellene a péntek este történt gyilkosság miatt.

A rendőrség közlése szerint Pagan egy veszekedés közben támadt rá 68 éves áldozatára, annak lakásában. A hajléktalan férfi egy kalapáccsal zúzta be az idő férfi fejét, egy ollóval többször megszúrta, majd végül egy borotvapengével levágta áldozata péniszét. Pagan a rendőröknek azt állította, hogy a levágott testrészt meg akarta enni.  A New York Daily News cikke szerint Pagan a rákövetkező napot a lakásban töltötte a holttesttel.

Az esetről szóló első hírekben még az szerepelt, hogy Pagan prostituált volt, egy ollóval vágta le áldozata férfiasságát, mert nem fizetett szolgáltatásaiért, és a férfi a vérveszteségbe halt bele. Később azonban a rendőrség közölte, hogy nem pénz állt az ügy hátterében, hanem egy korábbi szeretkezésük közben történt eset miatt vesztek annyira össze, hogy Pagan rátámadt az áldozatra.

Az áldozatot – akinek nevét a helyi sajtó nem hozta nyilvánosságra, mert a hatóságok még értesítették hozzátartozóit – szombaton találták meg a rendőrök a lakásában, miután egy szomszéd bejelentésére kivonultak az épülethez. A férfira a kádban feküdve bukkantak rá, és a helyszínen halottá nyilvánították. Levágott péniszét a mosdókagylóban találták meg. A testrész egy műanyag zacskóban volt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik