Nagyvilág

Csupasz fenekét mutogatta az idős úr az utcán, egy fiatal nőnek, aki nem akart vele lefeküdni

„Nagyon csinos vagy, akár egy modell, együtt kellene lógnunk” – ezzel az erős nyitómondattal lépett oda egy nála majd ötven évvel fiatalabb nőhöz, egy 78 éves texasi férfi, szombaton egy szálloda előtt a louisianai Kennerben.

Az idős Robert Scott azt ígérte a 29 éves nőnek, hogy nagyon jó fog vele bánni, ha kedves lesz hozzá. A lány azt mondta, köszöni, de nem élne a lehetőséggel, mert egyrészt van pasija, másrészt rohannia kell, a sors fura fintoraként azért, mert kezdődik az órája a modelliskolában.

A férfi azonban nem adta fel ilyen könnyen, azt mondta, ha az egyszeri alkalom nem elég a nőnek, szívesen kitartaná hosszútávon is, és elkezdett egyre mocskosabban beszélni. A nő erre még mindig udvariasan, arra kérte az idős pasit, hogy legyen kedves, és másszon ki a képéből. Ezen a ponton már mindketten hangosabbak voltak az átlagosnál, így többen felfigyeltek a szóváltásra.

Robert Scott végül azt üvöltötte: „majd kimászok én az arcodból”, azzal kioldotta az övét, bokáig letolta a nadrágját és az alsóját, majd hátat fordított, és korát meghazudtolóan mélyre hajolt a lány előtt, teljes kilátást biztosítva csupasz hátsó felére, és a nemi szerve egy részletére.

A férfit, közszeméremsértés vádjával a helyszínen letartóztatták és a megyei börtönbe szállították. Az óvadékát 5000 dollárban (közel másfél millió forintban) állapította meg a bíróság. Két nappal később, mégis ingyen szabadon engedték, mert túlzsúfolttá vált a börtön.

(The Smoking Gun)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik