Nagyvilág

Megölte a gyerekeit, hogy „biztonságban legyenek a mennyországban”

Hajmeresztő vallomást tett egy börtöninterjúban.

Megfojtotta két gyermekét egy 29 éves nő az Egyesült Államokban, hogy „biztonságban legyenek a mennyországban”. Az anya, Amber Pasztor egy Fort Wayne-i tévécsatornának a börtönből nyilatkozva elismerte a gyilkosságot.

Elmondta, hogy a gyerekek törvényes felügyelője az apjuk volt, tőlük hozta el őket. A hat és hétéves gyermekeket egy lopott autóba ültette, és elindult velük Fort Wayne-ből Michiganbe. Útközben megtudta, hogy keresni kezdték őket, ekkor úgy döntött, hogy megöli őket. Úgy fogalmazott: nem volt szíve lelőni a gyerekeket, ezért inkább megfojtotta őket.

Jó kezekben voltak, de nem hiszem, hogy biztonságban lettek volna. Most már egy jobb helyen vannak, a mennyországban. Nem kell többet félniük

– jelentette ki Amber Pasztor, aki a műsorban arról is beszélt, hogyan lőtte agyon 66 éves szomszédját. Ebben az ügyben még nem emeltek vádat ellene.

A nő azt mondta, elcsalta a szomszédot, azt mondta, kempingezni mennek és szexelni fognak. Egy erdős részen saját fegyverével lőtte agyon a férfit, majd elvitte az autóját, a pisztolyt pedig elmondása szerint egy folyóba dobta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik