Nagyvilág

“Maga semmit nem áldozott fel a hazáért” – üzente Trumpnak egy háborús halott katona apja

Egy, az iraki háborúban elesett muszlim amerikai katona apja a Demokratikus Párt elnökjelölő konvencióján azzal vádolta meg Donald Trumpot, hogy semmit nem áldozott még fel a hazáért és bemocskolja a vallási kisebbséghez tartozó családokat.

Khizr Khan – akinek fia, Humayun Khan 12 évvel ezelőtt egy bagdadi bombázásban vesztette életét – hangsúlyozta, ha élne Trump javaslata, miszerint a muszlimokat nem szabad beengedni az országba, néhai gyermeke sosem szolgálhatott volna a hadseregben. Az ő családjuk az Egyesült Arab Emírségekből költözött az Egyesült Államokba.

Járt már az Arlingtoni Nemzeti Temetőben? Menjen és nézze meg a sírjait a bátor katonáknak, akiket Amerika védése közben ért a halál. Maga nem áldozott fel senkit és semmit a hazáért

– mondta a dühös apa.

Hozzátette, ha Trump lett volna annak idején az elnök, sosem léphetett volna be Amerikába.

Donald Trump következetesen megszégyeníti a muszlimokat. Tiszteletlen a kisebbségekkel, a nőkkel, a bírókkal és még saját pártja vezetésével. Falat akar húzni a határokon és kitiltani minket az országból.

Hillary Clinton élete legfontosabb beszédét mondta el a demokrata konvenció utolsó napján, ahogy formálisan is elfogadta a Demokrata Párt elnökjelölti címét

(via CNN)

 

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik