Nagyvilág

Pucér fotókat küldött magáról a karate edző 11 éves tanítványának

Letartóztattak egy 21 éves karate edzőt a floridai Orlandóban, miután több tucatnyi meztelen fényképet küldött magáról egyik kiskorú tanítványának, akit megpróbált elcsábítani és megrontani – jelentette a helyi sajtó. A rendőrséget a tanítvány, egy 11 éves kisfiú anyukája értesítette, miután a gyerek telefonjában „illetlen szöveges üzeneteket” talált az edzőnőtől, és rákérdezett gyerekénél az esetre.

A fiú elmondta anyjának, hogy Stephannie Figueroa teljes alakos pucér fotókat küldözgetett magáról neki, többször is mondta, mennyire tetszik neki, és február óta flörtölni kezdett vele. Az előző héten pedig meghívta magához a 21. születésnapjára, közölve vele, hogy a bulin csak ők ketten lesznek. Majd hozzátette: „Szexelni akarok veled.” A fiú visszautasította az ajánlatot.

Az anya még aznap feljelentést tett a rendőrségen, és a nőt őrizetbe vették, és előzetes letartóztatásba helyezték, és több vádpontban indítottak eljárást ellene a kiskorú megrontására tett kísérlet miatt. A rendőrség közlése szerint Figueroának több áldozata is lehetett a karate iskolában.

 

;

Ajánlott videó

Olvasói sztorik