Nagyvilág

Trump iszonytató tévékampánnyal támad

Egy kisebb afrikai ország elélne abból az összegből, amit Donald Trump elnökjelölti tévékampányára fog fordítani jövőre.

A republikánusok jelenleg legnépszerűbb elnökjelöltje januártól mindent bevet az elnökségért indított kampányában. Bejelentette kedden, hogy heti 2 millió dollárt tervez költeni tévés reklámszpotokra.

Amikor Trump és kampánycsapata eltervezte a 2015-ös év kampányköltségeit, úgy döntött, összesen 25 millió dollárt költ tévéreklámokra, és tart, ameddig tart, ennél többet nem áldoz rá. Ez – a Fox információi szerint – januártól megváltozik. Az ingatlanfejlesztő milliárdos legalább heti 2 millió dollárt szán reklámfilmekre, igaz, nem az év mind az 52 hetében, de többször is.

Trump visszatámad

Az első reklámok Trumpnak az amerikai társadalmat érdeklő legfőbb kérdésekre adott válaszairól szólnak majd, de kampánycsapata már jelezte, nem fukarkodnak a rivális republikánus politikusoknak szóló üzenetekkel és kritikákkal sem. “Ha megtámadjátok Trumpot, ő tízszer keményebben támad majd vissza benneteket” – fogalmazott a Fox csatornán az egyik tanácsadója.

A Trump-csapat egy nagy floridai reklámcéggel dolgozik együtt, de szerződést kötött több kisebb médiacéggel is – írja az MTI.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik