Nagyvilág

Bőröndbe gyömöszölt feldarabolt holttestet találtak az utcán San Franciscóban

San Francisco rendőrség (san francisco, helyszínelés, )
San Francisco rendőrség (san francisco, helyszínelés, )

A környék átvizsgálása közben pedig újabb testrészekre bukkantak.

A rendőrséget szerdán egy „gyanús csomaghoz” hívták ki a kaliforniai város egyik utcájára, és a gazdátlanul ott heverő bőröndben végül egy megcsonkolt holttestet találtak – jelentette a helyi sajtó. A CBS San Francisco híre szerint a maradványok olyan állapotban voltak, hogy orvosi szakértőt kellett hívni annak megállapítására, hogy ember vagy állat maradványait találták meg.

A rendőrök aztán újabb testrészeket fedeztek fel a környék átvizsgálása közben, de az SF Gate információi szerint fejet és kezeket nem találtak. A rendőrség a folyamatban lévő nyomozásra hivatkozva alig közöl információkat az esetről. Így azt sem lehet tudni, hogy a bőröndben talált test férfié vagy nőé volt-e. Azt azonban elárulták, még nem tudják, hogy egy áldozatról van-e szó, vagy több ember testrészeit találták-e meg. Abban sem lehetnek biztosak, hogy a feldarabolt áldozat gyilkosság áldozata lett.

A rendőrség csütörtökön újabb kutatást tartott a környéken, további testrészek után kutatva, kiborogatva az utcai szemeteseket, de az esetről szóló beszámolók arról nem tettek említést, hogy találtak-e újabb maradványokat. Közben kikérték a területen lévő üzletektől a biztonsági kamerák felvételeit, abban bízva, hogy azokon látni lehet majd azt, aki az utcán hagyta a bőröndöt. A beszámolók szerint már van egy gyanúsítottjuk.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik