Nagyvilág

Láncfűrésszel darabolta fel erőszakos férjét

Veres-lancfuresz(210x140).jpg (láncfűrész, menyasszony, )
Veres-lancfuresz(210x140).jpg (láncfűrész, menyasszony, )

Majd testrészeit szétszórta Mexikóváros különböző pontjain. A rendőrség azután kezdett nyomozásba, hogy torzóját kukások megtalálták.

Letartóztatásba helyeztek a mexikói hatóságok egy pszichológusnőt, aki ellen emberölés vádjával indítottak eljárást – jelentette a helyi sajtó. A héten megjelent beszámolók szerint a 40 éves Maria Alejandra Lafuente Caso gyógyszerekkel elkábította, majd halálra késelte 41 éves párját, a holttestet pedig egy elektromos láncfűrésszel darabolta fel.

A mexikóvárosi rendőrség november 6-án kezdett el nyomozni az ügyben, miután kukások egy férfi torzójára bukkantak egy utcasarokra kihelyezett szemeteszsákban. Még aznap délután a város másik pontján újabb testrészekre bukkantak: felső- és alsóvégtagokra, amikről hiányoztak a kéz- és lábfejek. Szakértők hamar megállapították, hogy a testrészek egy emberé, de nem sikerült azonosítani.

Közben a nő a férfi családtagjainak azt mondta, hogy férje elutazott, és nem tudja, hol lehet, és még arra is odafigyelt, hogy a férfi telefonjáról sms-eket küldjön, hogy elhitesse, még életben van. A férfi rokonai ennek ellenére bejelentést tettek a rendőrségen, ahol az eltűnt személyek listáján szereplő leírás alapján össze tudták kötni Alan Carrera Cabrerával a feldarabolt holttestet. A maradványokat végül az áldozat családtagjai azonosították.

A rendőrség ekkor házkutatás tartott a nő házában, ahol műanyag zacskókban megtalálták a férfi fejét, valamint láb- és kézfejeit. Emellett rábukkantak a test feldarabolására használt láncfűrészre, és olyan nyomokat – vérfoltok és kisebb csontmaradványok – találtak a lakásban, ami azt bizonyította, hogy a test ott volt feldarabolva.

A pszichológusnő már két nappal a maradványok megtalálása után önként jelentkezett egy pszichiátrián, ahol azt akarta elhitetni, hogy nem beszámítható, de végül a hatósági szakértők megállapították, hogy bíróság elé lehet állítani. A nő azt állította, azért ölte meg férjét, mert megunta erőszakoskodását. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik