Nagyvilág

Majdnem a saját halálát filmezte le egy autópályán, meglepő nyugalommal

Kamionkarambol(960x640).jpg (kamion, baleset, autópálya, )
Kamionkarambol(960x640).jpg (kamion, baleset, autópálya, )

Eredetileg az ónos eső miatt jeges úton előtte keresztbeállt kamiont akarta megörökíteni, amikor mögötte is megcsúszott egy kamion.

Egy nap alatt már több mint egymilliószor nézték meg az amerikai férfi felvételét, amit a 95-ös autópálya egyik New Jersey államban található szakaszán készített. A YouTube-on közzétett felvételhez írt leírása szerint csak egy felvételt akart készíteni az egész autópályát elfoglaló kamionokról, miközben arra várt, hogy szabaddá váljon az út, amikor „egy zajt hallottam hátulról”.

 

Mint kiderült, a „zaj” egy, a jeges úton megcsúszó kamion adta ki, aminek sofőrje igyekezett mindent megtenni annak érdekében, hogy ne csapódjon neki az előtte veszteglő járműveknek. Erőfeszítéseit végül sikert arattak. A videóhoz mellékelt leírás szerint mindenki megúszta sérülések nélkül az esetet.

A felvétel vasárnap készült, amikor az Egyesült Államok északkeleti részén közlekedési káoszt okoztak az ónos esők és havazások Pennsylvaniától egészen New Englandig. Az amerikai sajtóban megjelent beszámolók szerint nagyjából hétszáz közlekedési baleset történt – köztük több tömegkarambol – amelyekben legalább hat ember vesztette életét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik