Nagyvilág

Marihuánaültetvényt találtak egy rendőrkapitányságon

Marihuanaultetveny(210x140).jpg (marihuánaültetvény, marihuána, fű, )
Marihuanaultetveny(210x140).jpg (marihuánaültetvény, marihuána, fű, )

Egyelőre nem lehet tudni, hogy a növényeket rendőrök termesztették-e.

A marihuána bokrokat még szeptemberben fedezték fel a lengyel Płock város rendőrkapitányságának területén, a rendőrkutyáknak szállást adó kennelek közelében, de a helyi ügyészség csak a héten indított hivatalos nyomozást a kábítószernek minősülő növények miatt – jelentette a lengyel közrádió.

A thenews.pl oldalon olvasható cikk szerint a marihuánákat akkor fedezték fel, amikor átköltöztek a rendőrkapitányság új épületébe. A növényeket egy olyan területen találták, ami hivatalosan a lengyel központi nyomozóhivatalhoz (CBS) tartozik. Azt nem közölték, hogy mennyi növényről van szó.

Az ügyészek október óta foglalkoznak az esettel, és a rendőrség is belső vizsgálatot indított, kikérdezve minden rendőrt, akinek bejárása volt az érintett területre. A helyi rendőrség nem nyilatkozott az esettel kapcsolatban, elmondásuk szerint arra várnak, hogy az ügyészség lezárja a nyomozását.

A lengyel rádió híre szerint azt még nem sikerült megállapítani, hogy ki, vagy kik ültették el a rendőrségi területre a marihuána bokrokat, de még azt sem tudni biztosan, hogy szándékosan kerültek oda, vagy kiszóródott magokból nőttek ki, felügyelet nélkül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik