Nagyvilág

Hatalmas kender volt a karácsonyfája, letartóztatták

Kommandósok ütöttek rajta egy ötven éves nő lakásán, aki azzal büszkélkedett a szomszédoknak, hogy övé a világ legjobb karácsonyfája.

Egy hatalmas, karácsonyfának használt kendernövényre bukkant egy rajtaütés során a cheli rendőrség az 50 éves, többgyermekes Angelica Navarro Pereira otthonában – írja a brit Metro.

A rendőröket az alaposan előkészített razziára egy forgatócsoport is elkísérte, akiknek az asszony szomszédja, az 55 éves Renato Quinonez Alfaro nyilatkozott:

„folyton dicsekedett, hogy idén különleges lesz a gyermekei karácsonya, hogy az övé a világ legjobb karácsonyfája, de sohasem hívott át, hogy megnézzem” – mondta a férfi – „furcsálltam is, hogy nem láttam senkit, fenyőt bevinni a házba, de most már sejtem miért” – tette hozzá.

A nőt letartóztatták, a házban közel egymillió forint értékű készpénzt, 21 kendernövényt, 29 csomagnyi marihuánát, és két, házilag készített sörétes puskát találtak. A rendőrség szóvivője elmondta: „már jó hely hónapja nyomoztunk a nő után, és alapos okunk volt feltételezni, hogy kábítószer-kereskedelemben érintett. Számítottunk rá, hogy kábítószert fogunk találni, arra azonban nem, hogy egy karácsonyfának használt marihuána növényt is, alatta gondosan becsomagolt ajándékokkal.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik