Nagyvilág

Izzó fogóval égette a lánya erőszakolójának férfiasságát

A 36 éves indiai apa vallomása, aki megkínozta és megölte a férfit, aki megerőszakolta 14 éves kislányát.

Interjút adott a Daily Mailnek az az indiai férfi, aki vacsorára hívta lánya erőszakolóját, majd megkínozta és megölte. A meg nem nevezett, Delhiben élő férfi a börtönben nyilatkozott a brit lapnak, részletesen beszámolva arról, hogyan állt bosszút a lányát megrontó férfin, közölve, hogy egyáltalán nem bánta meg, amit tett. 

A 36 éves apa elmondta: nem az volt a terve, hogy megölje a férfit, amikor áthívta magához vacsorázni, csak annyit akart elérni, hogy a velük egy épületben lakó férfi tűnjön el az életükből. Azonban az állítólagos erőszakoló az apa elmondása szerint „gúnyolódni kezdett”, amitől annyira dühös lett, hogy „elvesztette az eszét”, és rátámadt.

„Egy törülköző tekertem a nyaka köré, megkötöztem a kezeit, végigvonszoltam a padlón, majd bekapcsoltam a tűzhelyet és felforrósítottam a fém fogót” – mondta el az apa a Daily Mailnek. „Azt gondoltam, hogy meghalt, de még lélegzett, ezért egy kézzel fojtogatni kezdtem, a másikkal pedig rászorítottam férfiasságára a forró fogót. Mivel nagyon hangosan kezdett el üvöltözni, a szájába nyomtam a törülközőt, hogy halkabb legyen” – tette hozzá.

A hatgyerekes apuka még két alkalommal égette meg a férfi péniszét, ami után kis idővel „már nem lélegzett és a földre zuhant”. A férfi ezután bement a rendőrségre és feladta magát, bevallva, hogy mit tett. Az apa ellen emberölés vádjával indítottak eljárást, amiért a Daily Mail cikke szerint maximum 25 évig tartó börtönbüntetésre számíthat.

Az esetről szóló első hírekből az nem volt teljesen egyértelmű, hogy az apa mikor tudta meg, hogy lányát megerőszakolta a velük egy lakóházban élő férfi. Most a Mailnek adott interjúban elmondta, hogy két hónappal a gyilkosság előtt mondta el neki a lánya, mi történt vele, miután a reggeli rosszullétek miatt már nem tudta titkolni, hogy terhes.

Az apa csak a feleségének mondta el, hogy mi történt, de őt is hallgatásra kötelezte. Attól tartott ugyanis, hogy ezzel rossz fénybe kerül lánya és folt esik az egész család becsületén, valamint attól, hogy lánya nem talál majd férjet magának, ha kitudódik, hogy meg lett erőszakolva.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik