Nagyvilág

Orgiát rendezett tolókocsis férje gyilkosaival egy lengyel nő

Közvetlenül a gyilkosság végrehajtása után jutalmazta meg közös szexszel a hitvesét megölő két férfit.

Egy lengyel bíróság a héten 25 évig tartó börtönbüntetésre ítélte a 30 éves Joanna Grabowskit, aki szeretőjét és annak egyik barátját vette rá arra, hogy öljék meg mozgássérült férjét – jelentette a lengyel sajtó. A beszámoló szerint a nő azután szánta el magát a lépésre, hogy férje el akarta küldeni, amiért elkezdte felvinni a házaspár otthonába szeretőit.

A nő a katolikus jótékonysági szervezeten, a Karitaszon keresztül ismerte meg a nála egy évvel idősebb férjét, Piotrt, akit a városban egyebek mellett jótékonykodásáról ismertek. Az ötgyerekes Joanna egyike volt a szervezet által támogatott rászorulóknak. Nem sokkal később a férfihez költözött, és összeházasodtak.

A beszámolók szerint a nő szeretője és annak barátja egy parkban ölte meg a kerekesszékbe kényszerült férfit, akit Joanna vitt oda. A két férfi elbújva várta őket, miután a nő telefonon közölte velük, hogy elindultak. Amikor a közelükbe értek, rátámadtak a férje, kiszedték székéből, majd egy nadrágszíjjal megfojtották. A holttestet pedig elrejtették.

Rögtön a gyilkosság után a két férfi Joannával együtt felmentek a házaspár lakására, ahol a nő egy orgiával jutalmazta meg férje gyilkosait. A férj holttestét járókelők találták meg a parkban, miután észrevették a magára hagyott tolókocsit.

A férfi halála ügyében nyomozó rendőröknek a kihallgatások alatt lett gyanús a nő, és végül a telefonhívások alapján megtalálták szeretőjét és annak barátját, és végül sikerült a hármasból kicsikarniuk a beismerő vallomást.

A nő 25 évig tartó börtönbüntetést kapott, a két férfi büntetéséről még nem döntöttek. Joanna öt gyerekét állami gondozásba vették. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik