Nagyvilág

Orgiákat nézetett a gyerekekkel a szektavezér

Több tucat gyermeket kényszerített arra egy szekta vezetője, hogy többszáz fős orgiákat nézzen végig.

A perverzek szektájaként is emlegetett társaság atyja egy Vacseszlav Vesnyin (47) nevű orosz pszichiáter volt. A férfi érzelmi nyomás alá helyezte a gyanútlan érdeklődőkre: azt sulykolta beléjük, hogy egyáltalán ne kontrollálják magukat szexuális téren, azzal és annyit szexeljenek, amennyit csak akarnak. Sőt, legyenek gyerekek is a szobában, hogy a kellő irányba tereljék a fogékony elméket – írja a Blikk.

Több mint 20 éven át titokban tartotta a szekta létét, és több száz követőt gyűjtött maga köré. Magas rangú kormányzati tisztviselők, bankárok, tanárok, ügyvédek is voltak köztük, akiket olyannyira hatalmába kerített a szekta, hogy saját gyermekeiket is magukkal vitték a titkos orgiákra. Akadt köztük olyan kislány is, aki alig múlt el 3 éves.

Vesnyint végül egy követője buktatta le, a A rajtaütés egy Orenburg közeli táborban történt, ahol összesen 110 anyaszült meztelen szektatagot tartóztattak le, több tucat gyerek jelenlétében. A vezetőnek egyébként két gyermeke született, és 9 év 9 hónap letöltendő börtönbüntetést kapott – az ítélet ezen a héten született.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik