Nagyvilág

Levágta szeretője orrát, füleit és ajkait a féltékeny nyugdíjas

Az idős férfi azért vágta szét barátnője arcát. mert kiderült, hogy annak viszonya volt egy másik férfival.

Bevallotta a kihallgatásán a hetvenkilenc éves, betegesen féltékeny Huang Chen, hogy bosszúból levágta negyvenhét éves szeretője füleit, orrát és ajkait, majd a testrészeket lehúzta a vécén, mert megtudta, hogy a nőnek mással is viszonya van – írja a Mirror.

A vagyonos Chen havi 800 ezer forintnak megfelelő összeget fizetett a jógaoktatóként dolgozó Chu Cai-nak, hogy a partnere legyen a tajvani fővárosban, Taipeiben. Amikor azonban megtudta, hogy a nőnek mással is viszonya van meg akarta bosszulni az őt ért szégyent.

A nőt álmában az ágyhoz kötözte, majd ezután egy nagyon éles késsel vágta le az arcáról a testrészeket, amiket azután lehúzott a vécén, mielőtt értesítette a mentőket, majd elmenekült.

A rendőrség megtalálta a testrészeket a csatornában. Bár rendkívül éles késsel, eléggé tisztán vágták le őket, nem biztos, hogy sikerülni fog az arc rekonstrukciója, mert nagy a fertőzés esélye – mondta el An Hsu a központi kórház vezető sebésze. Közölte azt is, hogy az áldozat nincs életveszélyben, de szörnyű sérüléseket szerzett, melyek nyomait egy életen át fogja viselni.

Huang Chen egy üzenetet hagyott a megcsonkított nő mellett melybe azt írta: „Nem engedhetem, hogy boldogan ossz meg másokkal olyasmit, amit velem soha sem osztottál meg. Vérfürdővel vetek véget mindennek.” A férfit később elfogták a rendőrök és őrizetbe vették: semmit sem tagadott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik