Nagyvilág

Elválhatott, mert feleségét szellem szállta meg

A bíróság elfogadta a férfi érvelését, aki szerint neje és a nő szülei áverték, amikor elhallgatták, hogy egy túlvilági szellem lakik feleségében.

Engedélyezte egy dubaji iszlám bíróság, hogy a meg nem nevezett férfi elválhasson feleségétől, aki nem volt vele őszinte, amikor nem mondta el neki, hogy egy dzsinn lakik benne – jelentette a Gulf News. A férfi azután tudta meg a szörnyű igazságot, hogy felesége hosszú ideig nem volt hajlandó ágyba bújni vele. Egy ideig tűrt, de amikor végre rákérdezett, miért olyan távolságtartó, a nő a szüleihez irányította, hogy velük beszélje meg a kérdést.

Az após és az anyós ekkor elárulta, hogy lányukat egy dzsinn szállta meg, és hiába próbálkoztak többször is kiűzésével, egyszer sem jártak sikerrel. Ezt hallva a férfi válókeresetet nyújtott be. Elsőfokon nyert is, de kötelezték arra, hogy nagyjából negyvenezer dirhamot fizessen a nőnek, egyszeri tartásdíjként.

A fellebviteli bíróságnál azonban a férfi ügyvédje úgy érvelt, a nőnek nem jár a tartásdíj, mert nem volt őszinte a dszinnel kapcsolatban, amiről csak akkor számolt be,  “amikor a probléma már túl nagy nőtt”. A bíróság egyet is értett az érveléssel, és úgy döntött, a becsapott férjnek nem kell fizetnie.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik