Nagyvilág

Ez történt a vendéggel, akit felgyújtott a pincérnő (18+)

Jó híreket közölt a kínai sajtó arról a húszéves egyetemista lányról, akit egy grillétteremben borított lángba véletlenül az őt kiszolgáló fiatal.

Szeptember elején számoltunk be a szörnyű következményekkel járt, ostobaságból bekövetkezet balesetről, ami a kínai Yiwu város egyik grilléttermében történt, amikor a pincérnő egy kis alkohollal akarta felhevíteni két egyetemistának az asztalon elhelyezett grillács alatt izzó faszenet. A 18 éves pincérnő azonban ahelyett, hogy egy kis pohárkából öntött volna pár csepp alkoholt a grillre, egy többliteres üveggel ment oda az asztalhoz, és végül lángba borította az egész asztalt, valamint a húszéves egyetemista lányt, aki teste nyolcvan százalékán szenvedett súlyos égési sérüléseket.

A kínai sajtó most, egy hónappal az eset után jelentette, hogy a Xiaoqian nevű lány túlélte szörnyű sérüléseit, és lassan, de kezd felépülni. A beszámoló szerint már hat műtéten esett át, a legutóbbin október hetedikén. A hat és fél órán át tartó beavatkozás során a lábán és a nyakán végeztek bőrátültetést. Ugyanakkor még legalább öt további műtétre lesz szüksége.

A beszámolók szerint csak a műtétek költsége 1,1 millió yüan, azaz több mint negyvenmillió forint, és ennél még többe fognak kerülni a műtétek utáni kezelések. Szerencsére a család eddig már 1,25 millió jüannyi pénzt kapott, és még mindig folyamatosan érkeznek az adományok a lány kezelésére. Az étterem vezetője szintén a zsebébe nyúlt és majdnem kétszázezer jüannal segített, míg a hely tulajdonosa négyszázezer jüant adott a családnak, és azt ígérte, eladja Hangzhou városában álló házát, és a befolyó pénzt a lány kezelésére adja.

Az esetről készült felvételt csak erős idegzetű, felnőtt olvasóink nézzék meg!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik