Élet-Stílus

Biciklijéhez láncolta fiát a kegyetlen anya

Az eset alig néhány perccel azután történt, hogy az anya megígérte a rendőröknek, hogy kedvesen bánik majd a fiával.

A 39 éves kínai édesanyát azután rendelték be a Zhuhai városbeli rendőrkapitányságra, miután bevitték kisfiát, aki az utcán csatangolt. Kiderült, hogy a kilencéves kisfiú nem elcsatangolt, hanem megszökött otthonról, mert már nem bírta elviselni azt, ahogy anyja bánt vele. „Azt mondta, nem akar hazamenni és hogy szívesebben maradna velünk, rendőrökkel” – emlékezett vissza az egyik rendőr.


Kép forrása: Daily Mail 

Miután Li Teng megérkezett, az ügyeletes rendőrtiszt megígértette vele, hogy mostantól rendesen és kedvesen bánik kisfiával, Li Shaoval. Az anya beleegyezett, ám alig néhány perccel azután, hogy kiértek a rendőrkapitányságról, a biciklijéhez láncolta gyermekét. A rendőrök beszámolója szerint a kisfiú zokogott, de így se hatotta meg édesanyját.

Az egyik rendőrtiszt úgy döntött, közbeavatkozik, és számon kérte a nőt. Li Teng erre elmondta neki, hogy azért olyan feszült, mert munkanélküli, ráadásul egyedül neveli gyermekét, akivel rengeteg gond van. „Sosem csinálja azt, amire kérem, és folyton csak a szökésen jár az esze. Ez már az ötödik alkalom volt, hogy eltűnt otthonról. Csak biztos akartam lenni benne, hogy többet nem csinál ilyet.”

 

Az eset után a rendőrök jelentették az asszonyt a gyermekvédelmi hivatalnál, a hatóság pedig beleegyezett abba, hogy megvizsgálják a család körülményeit, és ha tudnak, segítenek az asszonynak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik