Nagyvilág

Agyonlőtte nővérét egy 12 éves fiú

Majd magával is végzett. A rendőrség nem tudta kideríteni, hogy mi vezetett az esethez.

A kisfiú, apja pisztolyával, több lövéssel ölte meg 16 éves mostohanővérét az amerikai Washington államban található otthonukban, majd saját maga ellen fordította a fegyvert – közölték a helyi rendőrség nyomozói. A két gyerek holttestére a fiú édesapja talált rá – jelentette a helyi sajtó.

Az eset még júniusban történt, de a helyi hatóságok csak most pénteken zárták le a nyomozást azzal a megállapítással, hogy gyilkosság-öngyilkosság történt. A helyi sajtóban megjelent hírek szerint a rendőrség nem tudta kideríteni, hogy a 12 éves Ethan Austin pontosan miért ölte meg a 16 éves Kaitlin Austint, akinek fejét és testét több lövés érte.

A rendőrség szerint nincsen arra utaló jel, hogy a testvérpár veszekedett volna, és arra sem, hogy előre eltervezett gyilkosság történt. Szervezetükben nem volt alkohol, vagy drog. A család ügyvédjének elmondása szerint Ethannek nem voltak mentális problémái.

A beszámolók szerint a fiú rendszeresen ment vadászni az apjával, és engedélyezve volt neki, hogy szülői felügyelet mellett fegyvereket használjon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik