Közélet

Büntetésből eszméletlenre itatta 15 éves fiát, mert alkoholt ivott

Meg akarta leckéztetni gyermekét, ezért egymás után tolta bele a feles vodkákat. A gyerek kórházba, az apa börtönbe került.

A 35 éves amerikai Mark Hughes azután itatta alkoholmérgezésig gyermekét, hogy rajtakapta, amint szeszt ivott, és úgy gondolta, az lesz a legjobb, ha még több alkoholt itat vele, hogy megleckéztesse – jelentette a WATE. A televízió információja szerint feles vodkákat adott a 15 éves fiú kezébe, majd arra kényszerítette, hogy megigya azokat.

A rendőrséget a beszámoló szerint meg nem nevezett szemtanúk hívták ki. Amikor a rendőrök kiérkeztek a Tennessee állambeli Sweetwater városában található házhoz, a gyerek eszméletlenül feküdt a padlón, és nem volt pulzusa. Azonnal mentőt hívtak hozzá, és egy gyerekkórházba szállították, ahol két napon át feküdt. A gyerek nagymamája a WATE-nak elmondta, hogy a fiú a szombat este történt eset óta már teljesen felgyógyult.

Az apát az eset után letartóztatták és súlyos gyermekbántalmazás vádjával indítottak eljárást ellene. Hughes egyébként saját tapasztalat alapján tudhatja, milyen bajt hoz az ember fejére a túlzott alkoholfogyasztás. A rendőrség közlése szerint már 18 alkalommal tartóztatták le, köztük ittas vezetésért és köztéri részegségért.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik