Nagyvilág

Rendőrautó hátsó ülésén szexelt egy őrizetbe vett pár

Éppen egy megyei börtönbe szállította őket egy rendőr, amikor a „buja cselekedetre” vetemedtek.

A párost még augusztus elején vette őrizetbe egy rendőrjárőr az amerikai Wisconsin államban, miután ittas vezetés gyanújával félreállította őket. A 33 éves Travis Husnik és a 29 éves Heather Basten azonban nem volt nagyon megilletődve amiatt, hogy börtönbe viszik őket, és a rendőrautó hátsó ülésén utazva úgy döntöttek, hogy egy kis szexszel teszik még emlékezetesebbé letartóztatásukat. Sikerült, történetükkel ugyanis most teli van az amerikai sajtó, miután kedden megírta azt a Green Bay Gazette.

A beszámoló szerint a páros tagjainak nem sikerült befejezniük, amit elkezdtek, az őket börtönbe szállító rendőrnek ugyanis nem tetszett a látvány, és félbeszakította az elkezdett aktust. Az autót megállította, utasította Husnikot, hogy húzza fel a gatyáját, majd a biztonság kedvéért megparancsolta, hogy üljön mellé az anyósülésre, nehogy újra próbálkozzon.

 Travis Husnik (büszke arckifejezéssel) és Heather Basten (szégyenkező arckifejezéssel) az eset után készült rendőrségi fényképen
Fotó: Oconto County Sheriff’s Department 

A 33 éves férfi büntetéséről a héten döntött egy helyi bíró, akinek komoly gondot okozott annak eldöntése, mekkora büntetésre ítélje. „Milyen büntetést adok egy fickónak, aki egy járőrautóban szexelt” – értetlenkedett Jay Conley wisconsini bíró, aki a tárgyaláson elmondta: „Elég öreg vagyok már, de jogi karrierem alatt még soha nem találkoztam ilyen esettel”, hozzátéve, hogy a jogi karok sem igazán foglalkoznak ezzel a témával.

A bíró végül az ügyésszel konzultálva, valamint Husnik igencsak hosszú priuszának leellenőrzése után úgy döntött, hogy kilencven napig tartó börtönbüntetést oszt ki a férfira, akit az ügyészség végül „rendzavarás” vádjával állított bíróság elé a rendőrautóban történt szexelés miatt.

Heather Basten ügyében már szeptember közepén döntés született. A nőt – akinek ittas vezetés vádjával is szembe kellett néznie – 48 napig tartó börtönbüntetésre ítélték, pont annyira, amennyit előzetesben töltött, így a tárgyalás után szabadon távozhatott. A nő védőügyvédje akkor elmondta: „Azt gondolom, már maga a vád is épp elég büntetés számára.” Arról már nem is beszélve, hogy neve országosan ismert lett, és nevére rákeresve jó sok ideig a rendőrautóban szexelésről szóló hírek lesznek az első találatok.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik