Nagyvilág

Tuti, hogy ŐK lőtték le a maláj gépet!!!

Hogy kik azok az ŐK? Természetesen a CIA. Esetleg az ukrán hadsereg. Vagy az Illuminátusok. A HIV-vírus készítői. És persze: Izrael. Figyelem, őrült összeesküvés-elméletek következnek.

Még füstölögtek a Malaysia Airlines Ukrajna felett lelőtt utasszállítójának roncsai, az internetet máris elkezdték elárasztani az igazság bátor bajnokai / az őrült összeesküvés-elméletek gyártói, akik mind azonnal tudták, hogy valójában ki is a felelős a gépen lévő 298 ember haláláért.

Kapaszkodjanak, mert amit eddig a média megpróbált Önöknek eladni, hogy az orosz szeparatista lázadók lőtték le a gépet, mert összetévesztették egy katonai szállítógéppel, nem igaz! Most megmutatjuk, mi történt valójában!!!

Gyorsan mentsék el ezt a cikket, mert ki tudja meddig lesz kint az oldalon. Ha a valódi elkövetőknek feltűnik, hogy kiraktuk, azonnal törölni fogják. Az egész oldalt, és a szerkesztőséget is. Az életünkkel játszunk.

A CIA tette

Az utasszállítót amerikai kémszervezet Ukrajnában lévő egységei lőtték le, amelyek a konfliktus kirobbanása óta titokban dolgoznak az oroszok ellen az ukránokat segítve. A cél egyértelmű: háború Oroszország ellen. Amihez kell a közvélemény támogatása. És mi lenne a legjobb indok az emberek megnyerésére, mint ráfogni az oroszbarát felkelőkre, és így Moszkvára, hogy ártatlan embereket gyilkoltak meg. Így már indulhatnak is a NATO-hadseregek egy offenzívára Kijev mellett.

De az is lehet, hogy tévedésből lőtte le a CIA az utasszállítót, amit összetévesztettek Vlagyimir Putyin orosz elnök repülőgépével. Valójában Barack Obama amerikai elnök utasítására merényletet akartak elkövetni az orosz vezető ellen, akinek a repülőgépe az Interfax orosz hírügynökség egy híre szerint nagyjából abban az időben pont arrafele repült át Ukrajna felett Moszkva felé tartva. Csak világméretű összeesküvéseket végrehajtó CIA nem tudott különbséget tenni a két gép között.

 Balra az orosz elnöki repülőgép, jobbra a malajziai utasszállító (Fotó:Facebook)

Az ukránok tették

Putyin persze az ukrán vezetés is szívesen látna holtan, ezért lehet, hogy nem is az amerikaiak, hanem Kijev próbálta meg lelőni Putyin elnöki gépét, de tévedésből – a két gép nagyjából ugyanakkora és kísértetiesen hasonló a festése – a malajziai utasszállítót szedték le. Vagy nagyon is tudták, hogy mit csinálnak, és szándékosan öltek meg ártatlan embereket, hogy az oroszbarát szakadárok ellen hangolják a nyugati közvéleményt, elérve, hogy katonai segítséget kapjanak Oroszország ellen a NATO-országoktól. És mindezt nem is föld-levegő rakétával hajtották végre, hanem egy ukrán vadászgéppel. Szemtanúk azt mondták, hogy látták.

Izrael tette

Na, kinek jött nagyon jól, hogy a média az Ukrajnában lelőtt géppel foglalkozik? Igen, nem másnak, mint az izraeli vezetésnek. Véletlen lenne, hogy pont akkor indítottak támadást a Hamász ellen Gázában, miután a gép lelövésének híre terjedni kezdett? Ezzel sikerült elérniük, hogy a világsajtó ne azzal foglalkozzon, hogyan gyilkolják a palesztinokat, hanem az csak és kizáróan a MH17 tragédiájával, így nyugodtan le tudják zavarni katonai akciójukat, anélkül, hogy bárki is figyelné, hogy mit tesznek. Tervük be is vált, hiszen sehol senki egy árva sort sem írt az izraeli fellépésről.

Az Illuminátusok tették

A számok nem hazudnak. És az ukrán gép kapcsán igencsak sok van belőlük. Főleg hetesekből, ami az Új Világrend megteremtésén fáradozó szupertitkos háttérhatalom, az Illuminátusok szent száma. Nézzük csak: a járatszám 17 (egy, és hét). A gépet, egy Boeing-777-est (hét-hét-hét) július (7. hó) 17.-én (egy, és hét) lőtték le. 2014-ben (2+1+0+4=7). Az utasszállító ráadásul 17 éve (egy, és hét) repült: első útját 1997. 7.hó 17-én tette meg. Nem. Lehet. Véletlen. A számok nem hazudnak, és kész. És, hogy mi volt ezzel a céljuk? Természetesen kirobbantani a 3. Világháborút, amivel elérhetik az Új Világrend eljövetelét.

 Mindenhol ott vannak és mindent látnak az illuminátusok (Fotó: Thinkstock)

A HIV-vírus készítői tették

Már a malajziai gép lezuhanásáról szóló első hírekben szerepelt, hogy a gépen AIDS-kutatók is utaztak, de ennek jelentőségét a média teljesen figyelmen kívül hagyta, pedig a gép lelövésének egyetlen célja pont az volt, hogy őket elhallgattassák. Méghozzá azok, akik mesterséges úton létrehozták az HIV-vírust. Mert a kutatók rájöttek erre, és éppen ezt akarták bejelenteni egy konferencián. Most már senki sem fogja ezt megtudni.

A gépet senki sem lőtte le

Véletlen lenne, hogy pont annak a légitársaságnak az egyik Boeing 777-ese csapódott a földbe Ukrajnában, amelynek egyik gépe pár hónapja nyomtalanul eltűnt valahol Ázsia környékén? Esetleg a két gép valójában ugyanaz? Az MH370-es valójában nem zuhant le, csak tárolták egy titkos bázison, ahol most előszedték, telipakolták robbanóanyaggal, Ukrajna felé repítették, és ott felrobbantották. Sőt! Nem is volt rajta egy utas sem, csak már több napja halott holttestek. A bizonyítékként a tévékben mutogatott útleveleket pedig csak a zuhanás után helyezték el a roncsok között, másképpen hogyan is lehetett volna olyan jó állapotban? És hogy ezt ki hajtotta végre? Bárki a fentebb bemutatott gyanúsítottak közül.

A valóság sokkal egyszerűbb: Chemtrail

Természetesen a fent említett példák mind fantazmagóriák, eltévedt elmék eszetlen elméletei, értelmetlen összeesküvések, amelyek nem állják ki az értelem próbáját, olyan emberek gondolatai, akik mindenhol valamilyen gonosz háttérhatalom, mindent irányító kormányok titokban végrehajtott tervét vélik felfedezni. Akik képtelenek elfogadni, hogy történnek véletlenek, balesetek és előre el nem tervezett események. Mint például az MH17-lezuhanása, aminek magyarázata – amit csak nálunk olvashat – nagyon egyszerű: mindössze annyi történt, hogy a gépen felrobbant a Chemtrail-tartály. Ennyi.


A chemtrail-repülőgépek már régóta mérgezik a lakosságot titokban. Nyilván most is ezt akarták (Fotó: metabunk)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik