Nagyvilág

Állatos pornót is készített a vaginára billogot sütő férfi

Egy bizarr bűncselekmény miatt elrendelt házkutatás derített fényt egy másikra

Soha nem láttak semmi furcsát az arizonai Christopher Jackson viselkedésén a szomszédjai, így nagyon meglepődtek, amikor gyors egymásutánban két aberrált bűncselekmény elkövetésével vádolták meg.

Először barátnője tett feljelentést a 49 éves férfi ellen, mert az elkábította és egy felhevített fémdarabbal rásütötte a CJ monogramot a nő nemi szerve melletti bőrfelületre. Az eset még májusban történt, a hölgy azonban félt az élettárstól, ezért csak szeptemberben fordult a hatósághoz. Mint elmesélte, a férfi táncolni akarta vinni, ám ő fáradtnak érezte magát. Jackson erre tablettákat adott neki, hogy majd attól magához tér és jobb kedve lesz. Ehelyett azonban elvesztette tőlük az eszméletét. A vaginája felől szétterjedő, hasító fájdalomra ébredt a férfi ágyában, és rögtön felfedezte a billog nyomát.

“A vaginád az enyém” – magyarázta Jackson nőnek, hogy miért égette bőrébe a monogramját, majd közölte, hogy az összes többi volt barátnője is viseli a jelét.

Az eset kapcsán a sheriff házkutatást rendelt el a férfinál, melynek során nem csak a billogozáshoz használt eszközt és a hevítéséhez használt propán égőt találták meg, hanem olyan pornográf videókat is, melyen Jackson, a férfi hím németjuhásza, a 61 éves Josephine Erikson és egy eddig ismeretlen nő is szerepel.

“Ha látták volna azokat a felvételeket biztosan elhányták volna magukat” – idézi egy arizonai hírportál Joe Arpaio sheriffet.

A kutyát kimentették a férfi házából, jelenleg a First Avene-n álló börtönben gondozzák. Jacksont és Eriksont állatkínzás vádjával letartóztatták, a felvételen szereplő másik nőt ugyanezért keresik. A férfinek, akit egy táncstúdió és egy tereprendező vállalkozás tulajdonosaként, eddig tisztes vállalkozóként ismertek, maradandó sérülést okozó, súlyos testi sértés vádjával is szembe kell néznie a billogozás miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik