Nagyvilág

Ráborította az asztalt az FBI-osra

Bostoni-merenylet(960x640)(2).jpg (bostoni merénylet)
Bostoni-merenylet(960x640)(2).jpg (bostoni merénylet)

Ráborította az asztalt az ügynökre, majd egy fém rúddal, feltehetően seprűnyéllel támadt az ügynökre a bostoni robbantó barátja. Ezért lőtték le.

A The New York Times szerint Ibragim Todasev, a bostoni terrortámadás feltételezett elkövetőjének, Tamerlan Carnajevnek a barátja a kihallgatáson elismerte, hogy köze volt egy, a massachusettsi Walthamban 2011-ben elkövetett hármas gyilkossághoz és Carnajevre is terhelő vallomást tett. A férfi éppen az írásos vallomásán dolgozott, amikor váratlanul ráborította az asztalt az FBI őt kihallgató ügynökére, majd egy fémrúddal, feltehetően seprűnyéllel támadt rá, aki önvédelemből lelőtte. rátámadt az ügynökre.

A padlóra került ügynök rálőtt Todasevre, aki ettől hátratántorodott, de ismét rátámadt. Az FBI embere ekkor több lövéssel megölte. Az incidens alatt a szobában tartózkodott a massachusettsi állami rendőrség egy tagja is, aki nem használta fegyverét. A lap szerint a rázuhanó asztaltól az FBI-ügynök sérülést szenvedett az arcán, amit több öltéssel kellett összevarrni. Az ügyben a Szövetségi Nyomozó Iroda vizsgálatot indított, amelynek eredményét eddig nem hozták nyilvánosságra.

Kövess minket a Twitteren is!

Sőt, már a Tumblren is megtalálsz minket!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik