Nagyvilág

Betörők buktatták le a pedofilt

Merevlemez (merevlemez, )
Merevlemez (merevlemez, )

Az erkölcsös német tolvajok azután értesítették a rendőrséget, hogy gyerekeket ábrázoló pornófelvételeket találtak a lopott merevlemezeken.

A betörők még tavaly áprilisban hajtották végre a gyerekbántalmazó férfi lebukásához vezető rablásukat Szászországban – jelentette pénteken a német sajtó. A házból több számítógépes merevlemezt, valamint memóriakártyákat vittek el, amelyekről később kiderült, hogy tele vannak pedofil felvételekkel. A bűnözők azonnal eldöntötték, hogy névtelen bejelentést tesznek a rendőrségen áldozatuk ellen, a bizonyítékokat pedig egy rendőrségi levelesládába dobták.

A rendőrség végül szeptemberben vette őrizetbe a hatvanéves férfit, aki az ügyészség szerint 2008-ban kezdte el molesztálni lányát, aki akkor négyhónapos volt. A férfi beismerő vallomást tett, pere a héten kezdődött egy drezdai bíróságon. A két betörőt, aki feljelentette a férfit, nem találták meg.

Nem ez az első eset, hogy bűnözők buktattak le pedofilokat. 2011 őszén két kaliforniai fiatal bukkant pedofil felvételekbe az általuk kirabolt házból elvitt CD lemezeken, és annak ellenére jelentették fel áldozatukat, hogy ezzel önmagukat is leleplezték. Tavaly februárban pedig egy ausztrál tolvaj került bele egy hasonló tett miatt a világsajtóba, amikor önmagát is feladva adta le a rendőségen lopott mobilját, amelyen pedofil képeket talált.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik