Nagyvilág

Szexfilmesnek adta el másfél éves lányát az anyja

CSecsemő (bizarr)
CSecsemő (bizarr)

A 24 éves amerikai nő nagyon is tisztában volt azzal, hogy kislánya szexfilmekben volt szerepelni.

Az Indiana államban élő Natisha Hillard egy pedofil társkereső oldalon ismerkedett meg azzal a 39 éves férfival, akinek eladta lányát – közölte az NBC News, bírósági iratokra hivatkozva. A nő ellen emelt vádak szerint Hillard tudta, hogy Christopher Bournak szexfilmek készítésére kell a másfél éves lány, és engedte, hogy a férfi kihasználja gyermekét. A bírósági iratokban az nem szerepel, hogy Bour mennyit fizetett a nőnek.

A férfit és utána az anyát az FBI buktatta le, egy nő feljelentése után. A meg nem nevezett nő – aki Bour otthonában masszírozta a férfit – azután szólt a szövetségi hatóságoknak, hogy a férfi laptopján pedofil felvételeket látott. Ezután egy FBI ügynök masszőrnek adta ki magát, és üzeneteket kezdett küldeni neki. Az sms-ek ugyan szerepeltek a bírósági iratokban, de az NBC azokat nem hozta nyilvánosságra, és még csak nem is linkelte bele az esetről szóló hírbe.

A FBI a férfi számítógépén több pedofil felvételt is talált, köztük olyanokat is, amelyekben Bour szerepelt. A kislányát eladó anyát a gépen talált fotók, valamint Bour telefonkönyve alapján azonosították.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik