Nagyvilág

Egy csoport diák szeme láttára lőtte fejbe magát

Egy a helyes fegyverhasználatról szóló felvilágosító órán megjelent férfi, amint pisztolyt kapott a kezébe a fejéhez emelte és véget vetett életének. Senki sem tudott közbelépni.

Washington államában Bellevue városában történt az eset, amikor a West Coast Armory fegyverbolt egyik tájékoztató órája rosszul sült el. Az egyik órára látogató férfi kapva kapott az alkalmon és amint pisztolyhoz jutott, nem habozott kioltani saját életét.

Egy szemtanú elmondása szerint az öngyilkos férfi szótlan volt, soha egy kérdést sem tett fel az órákon és sose beszélt senkivel. Az esetet senki sem láthatta előre, és amikor az öngyilkos férfi a fejéhez emelte a fegyvert, onnantól kezdve már nem is lehetett mit tenni.

Szomorú, de ilyen esetben túl sok mindent, nem tehet az ember, mert a golyó bizony mindenkinél gyorsabb. Esély sem volt rá, hogy esetleg lebeszéljék. Sokkoló és megrázó dolognak lehettek szemtanúi az óra résztvevői, de még ez sem rettentette el az egyik megszólaló férfit attól, hogy tűzerővel védje be háza és saját maga biztonságát – írja a bellevue.patch.com.

Teljesen mindegy, hogy kinek viszket az ujja a ravaszon, amíg egyes államokban vígan lehet flangálni az utcákon úgy, hogy kézi mordállyal van kiékelve a kőműves dekoltázs.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik