Nagyvilág

Rendőrség: öngyilkos lett a gúzsba kötve vízbe fúlt férfi

Összekötözött kezek (kéz, kötél, összekötözött kéz, )
Összekötözött kezek (kéz, kötél, összekötözött kéz, )

A kínai férfit egy folyó alján találták meg. Keze és lába össze volt kötözve, valamint egy csatornafedél is rá volt kötve. A rendőrség két nap nyomozás után kijelentette: öngyilkos lett.

Jangcsou város lakói, ahol az eset történ, kissé szkeptikusak a rendőrségi verzióval kapcsolatban, és egymás után vetik fel, hogy esetleg mégiscsak gyilkosság történhetett – írta a Beijing Cream. A csak Cseng néven azonosított férfit hétfőn halászták ki a Hszincseng folyó aljáról. A holttestet boncolásra vitték, ahol a szakértők úgy ítélték meg, hogy öngyilkosságról van szó.

Ahogy azt a Beijing Cream megjegyzi, végül is lehetséges, hogy tényleg öngyilkos lett a férfi. Hiszen elképzelhető, hogy kiment a folyóhoz, magára kötözött egy csatornafedelet, majd összekötözte a lábát és a kezét, végül beugrott a vízbe. Azonban két nap alatt eldönteni, hogy ez csak öngyilkosság lehetett, kissé elhamarkodottnak tűnik.

Nem ez az első eset, hogy a világsajtóba is bekerült egy öngyilkosságnak nyilvánított, de gyanúsan gyilkosságnak látszó haláleset. 2011 augusztusában szintén két nap alatt eldöntötték, hogy egy korrupcióellenes tisztviselő, aki 11 késszúrástól halt meg, öngyilkos lett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik