Nagyvilág

Véletlenül meglőtte magát és saját lányát

Egy alabamai férfi csak 9 mm-es kézi lőfegyverét tisztogatta, amikor véletlenül meglőtte magát. A  lövedék kislányát is elérte. A nyomozók egyelőre nem emeltek vádat.

A gyilkossági csoport kapitánya úgy nyilatkozott, hogy a férfi a pisztoly tisztítása közben, véletlenül lőtte magát lábon. A golyó azonban hatéves kislányát is súrolta. Mindkettőjüket azonnal kórházba szállították, ahol a férfit egyből megműtötték. Szerencsére a kislány csak kisebb sérülést szenvedett – írja a The Raw Story.

A kapitány elmondása szerint a nyomozók még nem döntötték el, hogy jogos lenne-e a vádemelés az ügyben. Szerencsére komolyabb baj nem történt, bár azért elgondolkodtató az eset, hogy kinek a kezébe kerülhet fegyver. Meg egyáltalán, ki tisztogatja azt a kisgyermeke jelenlétében?

Amíg az USA területén egyes államokban engedett a szabad fegyverviselés, addig ez ellen nem lehet nagyon mit tenni. És bizony ezeken a helyeken az emberek nem szégyellik irgalmatlan mordályokkal védeni magukat, vagy a Függetlenség napján csak brahiból szitává lőni az eget.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik