Nagyvilág

Agyonlőtte a gyerekeit halálra gázoló sofőrt

fegyver(960x640)(1).jpg (fegyver, lövöldöz, rabló, )
fegyver(960x640)(1).jpg (fegyver, lövöldöz, rabló, )

Az apa két fiával éppen a család lerobbant autóját tolta otthonuk közelében, amikor beléjük csapódott egy autós.

A texasi Houston közelében élő 31 éves apa ellen az előző héten emeltek vádat a helyi hatóságok a gyerekeit halálra gázoló húszéves sofőr agyonlövése miatt – közölte kedden a CBS Houston. Az eset még december 7-én történt, David Barajas otthona közelében, amikor az egész család hazafelé tartott, és az autójuk leállt. Az apa és két fia ekkor kiszállt, hogy eltolják a járművet, amikor hátulról nekik csapódott egy autó. Barajas 12 éves fia a helyszínen meghalt, 11 éves fia pedig a kórházba szállítás után vesztette életét.

A vád szerint Barajas – aki könnyebb sérülésekkel megúszta a karambolt – ekkor hazasétált, magához vett egy pisztolyt, majd odament a gyerekei halálát okozó húszéves sofőrhöz, és egy fejlövéssel végzett vele – közölte a CBS. Szemtanúk elmondása szerint egy lövés hangját lehetett hallani, akkor, amikor Barajas odalépett a Jose Banda nevű férfihez, aki a kórházba szállítás után halt bele a lövésbe. Bandáról a boncolás után derült ki, hogy részegen okozta a kisgyerekek halálát.

A rendőrök Barajas otthonában olyan lőszereket találtak, mint amilyen a Bandával végzett gyilkos golyó volt. A fegyvert azonban nem találták meg. Anélkül pedig sokkal nehezebb lesz bizonyítani az ellene felhozott vádat – közölte a CBS. Az apa vasárnap adta fel magát, és előzetes letartóztatásba helyezték. A bíróság 450 ezer dolláros óvadékot állapított meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik