Nagyvilág

Kalasnyikovot fogott a csokitolvajnak hitt gyerekekre

ak-47 kalasnyikov (gépkarabély, kalasnyikov, ak47, )
ak-47 kalasnyikov (gépkarabély, kalasnyikov, ak47, )

A 44 éves amerikai férfi azért fogta a csoportra az AK-47-est, mert úgy érezte, nem veszik elég komolyan.

A minnesotai St Louis Park városában élő férfi a héten vallotta bűnösnek magát egy bíróság előtt a még tavaly év végén történt esetben. Hét évig tartó börtönbüntetést is kaphat tettéért – jelentette a CBS Minnesota. Orrin Hager büntetésének nagyságáról február 26-án döntenek – közölte az amerikai televízió.

Hager tavaly október 31-én este, Halloween ünnepnapján kezdte el keresni azokat az – elmondása szerint – „idősebb”  gyerekeket, akik gyerekétől ellopták az ünnep alatt összegyűjtött édességeket. A férfi feleségével és két gyerekével együtt autóba ülve kereste a csokitolvajokat, amikor a férfi megállt egy csoport gyerek előtt, és kipattanva az autóból üvöltözni kezdett velük, hogy ellopták a gyereke cukorkáit.

A csoport azonban elmondása szerint „nem vette őt komolyan”, ezért előkapta az autóból az AK-47-est. A fegyvert látva a gyerekek elszaladtak, Hager pedig családjával együtt hazament. A rendőrök ott tartóztatták le a férfit. A fegyvert, amely nem volt töltve, a rendőrök lefoglalták, és megállapították, hogy nem volt elsütve – írta a St Louis Park Patch.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik