Nagyvilág

Halott sofőrös autót üldözött a rendőrség

Las Vegas (las vegas, )
Las Vegas (las vegas, )

A Las Vegas-i rendőr azután eredt a látszólag önmagától száguldozó autó nyomába, hogy az áthajtott egy piros lámpán. Az agyonlőtt sofőrt csak azután vette észre, hogy az autó több kisebb ütközés után megállt.

A rendőrjárőr egy kereszteződésnél állt, amikor meglátta a tiloson átszáguldó Nissan Maximát, amelynek kormánya mögött senki sem ült – jelentette a Las Vegas Review-Journal. A rendőr azonnal üldözni kezdte a látszólag önmagától száguldozó autót, ami nekiütközött két járműnek, áttért a szembejövő oldalra, majd bekanyarodott egy parkolóba.

Az üldözés azonban nem ért véget. A jármű ugyanis visszakerült az útra, ahol egy frontális ütközés után végre megállt – írta a lap. Az elszabadult autót üldöző rendőr csak ezután vette észre a vezetőülésen elterült, több lőtt sebből vérző férfit, akit a helyszínen halottá nyilvánítottak. A Review-Journalnak nyilatkozó rendőrök szerint a férfi lába valószínűleg a gázpedálra ragadt, amikor lelőtték, és emiatt szabadult el az autó. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy mióta volt halott.

A helyi hatóságok Tito Cleveland néven azonosították a férfit. A rendőrség hétfő délelőtt még szinte semmit sem tudott a gyilkosságról, amelyet az elmúlt idők egyik legbizarrabb esetének tartanak Las Vegasban. Az biztosnak tűnik, hogy Clevelandet az autóban lőtték agyon, mert a vezető oldali ajtón golyó ütötte nyomokat találtak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik