Közélet

Borkai Zsolt felesége a szexbotrányról: Az, hogy megtörtént, a mai eszemmel azt mondom, hogy köszönöm szépen

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu

Interjút adott az ATV-nek Borkainé Havassy Myrtill, Borkai Zsolt felesége

Győr korábbi polgármesterének felesége – amint a hétközben megjelent beharangozóból is tudni lehetett – a férje szexbotrányáról is beszélt. Azért szólalt meg, mert úgy gondolta, miután férje szexbotránya felkavarta az országot, és arról mindenki elmondhatta és elmondta a véleményét, hadd mondja el ő is, mint aki leginkább érintett ebben az ügyben. Egy évvel ezelőtt nem vállalta volna el az interjút, viszont ma már úgy érzi, túl van ezen, és számára is egy megkönnyebbülés lesz, hogy ami az évek alatt felgyülemlett benne, a lelkét bántotta, azt most szavakba foglalhatja és elmondhatja. Bár hozzátette, nem ilyen ember, inkább megtartja magának a problémáit, de most azt gondolta, jól fog esni, ha beszél a megcsalásról és a férje körül kialakult botrányról.

Azt is elmondta, hogy nem a férje kérte, hogy szólaljon meg.

Azt megélni nem volt egyszerű. Azon a napon, amikor összerendelte a családot a férjem, a gyerekeket, engem, hogy most akárhol is vagytok, gyertek haza, mert valamit el kell, hogy mondjak nektek, az a pillanat örökre megmarad, és nem jó emlékként az életemben. Úgy éreztem, hogy sokkot kaptam, nem tudtam megszólalni

– mondta arról, amikor megtudta, mi történt az adriai orgián.

A szememet kereste végig, amíg erről mesélt, és láttam a szemében azt, hogy bocsáss meg nekem kérlek, ne hagyj itt

– idézte fel. Úgy fogalmazott, ha a nevét kérdezik meg, azt se tudta volna elmondani, olyan sokkot kapott, mikor végighallgatta férje mondandóját. Azt érezte: „itt van egy test és belül üres, se szív, se lélek, semmi nem volt bennem”.

Arról is beszélt, hogy 30 év után a házasságuk elfáradt 2019 őszére, abban az időben nem figyeltek egymásra, egymás mellett voltak, de nem egymásért. „Az, hogy megtörtént, a mai eszemmel azt mondom, hogy köszönöm szépen” – mondta Borkainé, aki szerint, lehet, hogy ha ez nem történik meg velük, már nincsenek együtt. A megcsalás rádöbbentette arra, hogy „bármennyire is gyűlöli, utálja a férjét, valahol mélyén akkor is szereti”. Szerinte nem tudták volna ezeket az éveket egymás nélkül kibírni.

„Az az igazság, hogy a férjem egy borzasztóan befolyásolható ember” – tette hozzá. Nemmel válaszolt arra a kérdésre, hogy mentegetni próbálja-e a férjét, akit elmondása szerint továbbra is nagyon szeret. Azt is elárulta, hogy az adriai szexpartiról kikerült első fotó után azt az inget, amiben a férje a hajón volt, széttépte és kidobta.

A győri polgármesteri címért a 2019-es lemondása után újra ringbe szálló Borkai Zsolt az elmúlt napokban a Partizánnak és nekünk is nyilatkozott.

Kapcsolódó
Borkai Zsolt: Ez egy mocskos kampány lesz
Visszasírják őt a győriek – mondta a lapunknak adott interjúban a város korábbi, a szexbotránya után lemondó polgármestere, aki jövőre újra indul az önkormányzati választáson. Utódjáról, a fideszes Dézsi Csaba Andrásról úgy fogalmaz, nem szakemberekkel vette körül magát, és képtelen egyenesen beszélni. Az egykori olimpiai bajnok kitért arra, mit mondott volna Orbán Viktornak, ha fogadja őt a lemondása után, és beszél a hatórás Partizán-interjúról is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik