Közélet

Borkai Zsolt felesége a szexbotrányról: Nagyon-nagyon szégyelltem magam

Atv.hu
Atv.hu

Nőiességében alázta meg a férje, mondta Borkainé Havassy Myrtill az ATV Heti Napló című műsorában, amely vasárnap este kerül műsorba. Ahogy az előzetesből kiderül, Borkai Zsolt korábbi győri polgármester felesége az interjúban beszélt arról, mit érzett a szexbotrány kirobbanása után.

Nagyon-nagyon szégyelltem magam az emberek előtt. Legszívesebben elmentem volna, elbújtam volna egy barlangba

– idézik a volt győri polgármester feleségét, aki elmondta, egy darabig úgy érezte, hogy gyűlöli a férjét, és az első gondolata az volt, hogy elhagyja.

Mindennek ellenére – mint kiderült – úgy érzi, nagyon szereti Borkai Zsoltot, akinek azóta megbocsátott, a felvételeket pedig azóta sem nézte meg. A nyilvánosságot – mint mondta – ugyanakkor nehezen viselte.

Borkainé Havassy Myrtill beszélt arról is, hogy mindketten meg akarták menteni házasságukat a botrány után. A felvételek megjelenését követően néhány hónappal segítségért is folyamodtak Várszegi Asztrik egykori pannonhalmi főapáthoz, aki 1989-es házasságkötésükkor az eskető papjuk volt. Az asszony erről azt mondta: sok erőt adott neki ez a segítség.

Borkai Zsolttal készült interjúnkat itt lehet elolvasni:

Kapcsolódó
Borkai Zsolt: Ez egy mocskos kampány lesz
Visszasírják őt a győriek – mondta a lapunknak adott interjúban a város korábbi, a szexbotránya után lemondó polgármestere, aki jövőre újra indul az önkormányzati választáson. Utódjáról, a fideszes Dézsi Csaba Andrásról úgy fogalmaz, nem szakemberekkel vette körül magát, és képtelen egyenesen beszélni. Az egykori olimpiai bajnok kitért arra, mit mondott volna Orbán Viktornak, ha fogadja őt a lemondása után, és beszél a hatórás Partizán-interjúról is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik