Közélet

Lebénult M. Richárd a sztrókja után

Marjai János / 24.hu
Marjai János / 24.hu

Elmarad M. Richárd pere, akinek állapota nem teszi lehetővé, hogy megjelenjen a bíróságon, erről beszélt a Borsnak a Dózsa György úti gázolás kapcsán elhíresült férfi ügyvédje.

M. Richárdot december végén szállították a rács mögül a Tökölről Berettyóújfaluba telepített rabkórházba, miután sztrókot kapott. 

Dr. Jován László most közölte, védence bal oldala kezdetben teljesen lebénult, a jogi védelmet ellátó szakember ezzel kapcsolatban csak annyit jegyzett meg óvatosan, mindenféle konkrétumot kerülve, hogy az állapota javul, de lassú felépülés előtt áll.

Mivel egy stroke esetén az első óra a legfontosabb, egyértelmű, hogy minden ilyen pácienst a lehető legközelebbi egészségügyi intézménybe szállítanak, Richárddal azonban a szombathelyi kórház helyett egészen Berettyóújfaluig zötyögtek

– adott hangot aggályainak az ügyvéd.

M. Richárd jelenleg is a Hajdú-Bihar megyei rabkórházban lábadozik, jelenleg képtelen megjelenni a bíróságon, ezért egy másik, folyamatban lévő büntetőpere is megtorpant.

Kapcsolódó
M. Richárd: Ha a Jóistent vesztegetném meg, akkor sem vezethetnék
A Dózsa György úti halálos baleset miatt elítélt férfinek nyolc általánosa van, vagyona viszont – legalábbis vesztegetési ügyében tett vallomása szerint – nincs.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik