Közélet

Borkaiék orgiájának szereplői a polgármester gyermekeivel is meglehetősen segítőkészek

Úgy tűnik, egyre messzebb érnek a Borkai-ügy szálai: a Népszava ugyanis a polgármester körüli cégháló alapján azt írja, hogy a győri polgármester lánya, Borkai Petra rendezvényszervező cége, az IDEAS Boutique Events részt vett 2017-ben a győri Európai Ifjúsági Olimpiai fesztivál munkálataiban, ami több százmillió forint közpénzt kóstált.

A társaság egyébként az utóbbi három évet veszteséggel zárta. A városvezető másik gyermeke, Borkai Ádám már sikeresebb volt, ő három év alatt összesen legalább 40 millió forintos fizetésre tett szert, apja barátja, a korábban nyilvánosságra került Rákosfalvy Zoltánnak köszönhetően.

Ismert emberről ígér leleplező fotót a Borkai orgiáját bemutató bennfentes
Hány fős személyzet dolgozik neki, mennyit költ a felesége, mi folyik a partikon.

A Rákosfalvyhoz köthető Akonia Ingatlanforgalmazó Kft. évek óta havi egymilliós fizetést utalt át Borkai fiának ügyvezetői fizetésként, ami még érdekesebb, hogy a cégnek az utóbbi években nem volt árbevétele. Borkai Ádám egyébként 2015-ben még ügyvezető és tulajdonos volt Rákosfalvy azóta végelszámolás alá került cégében.

Az orgiáról készült egyik videón feltűnik Győr ismert vendéglátósa, Szabó Ervin is. Borkai lánya tőle vette meg 2014-ben a Királysarok Kft. nevű céget, ami azóta ugyan a polgármester lányának nevén van, a cég bejelentett címe Szabó lovászpatonai lakhelye.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik